In 2023 loopparcours centrum gelijk aan vorig jaar

In 2023 loopparcours centrum gelijk aan vorig jaar

Het nieuwe parcours in het centrum is vorig jaar goed bevallen, daarom zal dit parcours in 2023 (vrijwel) ongewijzigd blijven. 

Dit parcours in het centrum ziet er ingewikkeld uit, maar zal zich tijdens de wedstrijd vanzelf wijzen. De deelnemers starten zoals altijd voor Las Carretas en lopen over de Bekenhorst richting de tunnel (blauw). Bij terugkomst in het centrum wordt er  na de tunnel rechtdoor gelopen over dezelfde Bekenhorst naar het centrum (paars). Bij het Dorsetplein gaat de route linksaf de Marktstraat in en loopt achter het Dijkhuis, langs de vijvers weer naar de tunnel. Na de laatste ronde loop je bij Las Carretas rechtdoor en finish je op het Dorsetplein (rood).

Bij de Rabo Kids RunBikeRun is er in 2023 nog één parcours voor beide leeftijdscategorieën. Vanaf de start gaat het loopparcours rechtstreeks via de tunnel naar het Parce Fermé (800 meter). Na het fietsen (6,7 km) volgt de jeugd hetzelfde loopparcours als de volwassenen rond de vijver. Na 1,9 km wordt gefinished op het Dorsetplein. Zie verder onder ‘parcours’ op de website